Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Wieldrecht - SSW

28 januari 2024 19:45

Op een ijzig koude dag op Sportpark Wieldrecht begonnen Wieldrecht en SSW aan hun eerste wedstrijd van het seizoen. Het bevroren veld beloofde een uitdagende strijd. Julvancio opende de score voor SSW, maar Wieldrecht antwoordde snel met een gelijkmaker. Djaylon, Julvancio, en Evy zorgden voor een indrukwekkende voorsprong van 1-4 voor SSW in de eerste helft, ondanks de glibberige omstandigheden. Omar voegde nog een doelpunt toe, waardoor SSW met 1-5 de rust inging.

De tweede helft begon met een vastberaden SSW. Evy vergrootte de voorsprong met haar tweede doelpunt, gevolgd door Julvancio, die zijn derde bijdrage leverde. Wieldrecht probeerde terug te vechten met een tweede doelpunt, maar Omar beantwoordde dat met een achtste doelpunt voor SSW. Evy maakte het negende doelpunt en verzegelde daarmee een indrukwekkende 2-9 overwinning voor SSW op het gladde veld van Wieldrecht. Een veelbelovende start van het seizoen voor het team dat van de 4e naar de 3e klasse is gegaan.

In het doel stonden Matthijs en Ahmed voor SSW, beiden vastberaden om hun team te beschermen. De veldspelers maakten eveneens indrukwekkende verschijningen. Luenna, Ilana, Jayden en Rovaino werkten samen in de verdediging, terwijl Emre op het middenveld zijn ding deed. Mervan en Roudi, middenvelders, waren een constante dreiging voor de tegenstander en droegen bij aan de overtuigende overwinning met gevaarlijke aanvallen.
Met de bijdragen van het hele team, zowel op het veld als in het doel, toonde SSW een sterke teamgeest en de vastberadenheid om het seizoen op een positieve noot te beginnen, ondanks de uitdagende omstandigheden van het gladde speelveld.