Lid worden? - SSW
 

Kom ook voetballen bij v.v. S.S.W.!

Inschrijving
Voor het aanmelden van nieuwe leden kun je gebruik maken van het

aanmeldingsformulier. Deze kun je ophalen bij de vereniging. Dit formulier kun je compleet ingevuld bij de secretaris afgeven. Uiteraard is definitieve plaatsing als lid afhankelijk van beschikbare plaatsen in de teams. Voor het aanmelden kunt u contact opnemen met de secretaris. Betalen van de contributie is ook mogelijk met de Dordtpas. Vraag je Dordtpas aan op www.dordtpas.nl.

Gegevens secretaris:

v.v. S.S.W. t.a.v. J. Hoogerwaard

Fregatstraat 3

3317ZC Dordrecht 

secretaris@vvssw.nl


Spelerspas KNVB
Ben je op 1 januari 11 jaar of ouder dan stelt de KNVB een zogenaamde spelerspas verplicht. Hiervoor is een pasfoto nodig,welke samen met het aanmeldingsformulier moet worden ingeleverd. Vermeld op de achterkant van de foto naam en geboortedatum.
Het duurt ongeveer 2 weken voordat de KNVB een dergelijke pas afgeeft. Gedurende die tijd mag je uiteraard wel trainen, maar nog geen beker- en/of competitiewedstrijd spelen!

Overschrijvingsformulier
Indien er sprake is van een eerder lidmaatschap bij een andere voetbalvereniging en deze korter is dan vijf jaar, dan dient er een zogenaamd overschrijvingsformulier te worden ingeleverd. Heb je al een spelerspas van je vorige vereniging, neem deze dan mee en lever deze spelerspas samen met het aanmeldings-en overschrijvingsformulier in.

Als je na het lezen van bovenstaande nog vragen hebt of meer informatie wilt, kun je altijd contact opnemen met de secretaris.

Delen