Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

SSW JO11-1JM wedstrijdverslag 2 december 2023

2 december 2023 21:15

In een adembenemende voetbalshow tussen SSW en DFC op een ijzig en glad veld, domineerde SSW in de eerste helft met een verbluffende 5-0 voorsprong. De doelpunten kwamen op naam van Evy, Julvancio, opnieuw Julvancio, Djaylon, en opnieuw Julvancio. Het publiek sidderde van opwinding bij elke perfect uitgevoerde aanval, en het bevroren veld was het canvas voor het schitterende spel van SSW, dat de tegenstander met verbazingwekkend vakmanschap overtrof.

De tweede helft was een ware demonstratie van SSW's superioriteit, met doelpunten in overvloed.
Julvancio opende de score, gevolgd door Djaylon die twee keer het net deed bollen. Opmerkelijk was het doelpunt van Emre, zelden op het scorebord te zien, wat het publiek in vervoering bracht. Julvancio zette zijn indrukwekkende prestatie voort met twee extra doelpunten, gevolgd door Mervan, die zelden het doel treft maar deze keer een cruciale bijdrage leverde.
De eindstand van 12-1 benadrukte de totale dominantie van SSW. Het publiek werd getrakteerd op een ongeëvenaarde vertoning, waarbij de zeldzame doelpunten van Emre en Mervan extra glans gaven aan deze triomfantelijke overwinning.
Middenvelder Roudi toonde uitmuntend leiderschap door de organisatie op het veld perfect neer te zetten. Zijn tactisch inzicht was essentieel voor de gestructureerde aanvallen en solide verdediging van SSW, wat bijdroeg aan de overtuigende 12-1 overwinning. Ook mag ook de uitzonderlijke prestatie van verdedigende middenvelder Rovaino niet onopgemerkt blijven. Zijn solide verdedigende spel en goede positionering waren cruciaal voor het succes van SSW, en hij slaagde erin om DFC keer op keer te ontregelen.
Ilana en Luenna, de verdedigende krachten van SSW, bleven opnieuw foutloos en toonden hun onbetwiste kwaliteiten op het veld. Met een schijnbaar ondoordringbare verdediging waren ze de stevige rotsen waar DFC keer op keer op stuitten. Hun positionering, timing en onberispelijke tackles waren van onschatbare waarde voor het team. Ilana en Luenna stonden als onwrikbare beschermers, waardoor de tegenstander weinig ruimte kreeg om gevaar te stichten.
De keepers Matthijs en Ahmed, ondanks dat ze weinig te doen hebben gehad, toonden ze hun klasse met slechts één tegendoelpunt. Hun alertheid en focus bleven ongebroken, zelfs in momenten van rust. Opvallend was Ahmed, die naast zijn rol als doelman ook als veldspeler inviel om zijn team te ondersteunen. Zelfs met beperkte actietijd bewees hij zijn veelzijdigheid en toewijding aan het collectieve succes van SSW. Deze flexibiliteit onderstreepte de teamgeest binnen SSW. Deze teamgeest resulteert vaak in mooie overwinningen en misschien zelfs wel een kampioenschap.👀🏆