Joey Veerman ? Wat is zijn marktwaarde?

Vandaag om 16:00  Voor dit artikel heeft FACTS zichzelf de volgende vraag gesteld: Wat is op dit moment de marktwaarde van Joey Veerman? De uitkomsten van deze analyse worden hieronder besproken en zijn ook terug te vinden op de site van FACTS. meer »


Interview Jordy Zuidam: "Via een arts van het consultatiebureau ging het balletje rollen"

Vandaag om 14:00  Enigszins gechargeerd was het beeld van het technisch directeurschap er een van oudere mannen in maatpakken. Tegenwoordig wordt het technisch beleid bij Eredivisie-clubs veelal bepaald door eind dertigers en begin veertigers. Zoals Jordy Zuidam bij FC Utrecht. "De arts van het consultatiebureau bleek de zus van Frans van Seumeren." meer »


Interview transferkoning Fabrizio Romano: "Ik slaap in deze periode zo'n vijf uur per nacht"

Vandaag om 12:00  Wat Mino Raiola is voor de onderhandelingstafel, is Fabrizio Romano voor de primeur: koning van de transfermarkt. De in transfernieuws gespecialiseerde voetbaljournalist geniet dermate veel autoriteit en status dat hij een gerucht tot feit kan promoveren met een simpele tweet. Ruim drie miljoen mensen volgens de berichten van de 27-jarige Italiaan. "Je kunt ieder moment oog in oog staan met een tijger." meer »


Interview Henk Vos: "Ons kampioensteam bij Feyenoord was zo hecht, zo eensgezind"

Vandaag om 10:00  Liefst negentien transfers maakte hij: een record voor een Nederlandse profvoetballer. Dat hadden er zelfs nog meer kunnen zijn. Henk Vos keek rond in de Nederlandse, Belgische en Franse keuken. Zijn meest bizarre en lucratieve overstap was die naar Sochaux. Zijn beste periode beleefde de nu 53-jarige West-Brabander bij Feyenoord en Standard Luik. "Zo'n team bij Feyenoord, dat in 1999 landskampioen werd, krijg je nooit meer bij elkaar." meer »


De Jupiler Pro League begint: Voorstelrondje (2)

Gisteren om 14:00  Op vrijdag 23 juli, welgeteld twaalf dagen na de laatste EK-wedstrijd, begint naast de Olympiade ook ’s werelds belangrijkste sportcompetitie: de Belgische Jupiler Pro League. Dat heeft veel te maken met het ingewikkelde play-offsysteem aldaar. We stellen de cast van 2021-22 aan u voor. De clubs kent u inmiddels, nu geven we elf namen die u even goed moet onthouden omdat u er nog meer van zult horen. meer »


De Jupiler Pro League begint: Voorstelrondje (1)

Gisteren om 11:44  Op vrijdag 23 juli, welgeteld twaalf dagen na de laatste EK-wedstrijd, begint naast de Olympiade ook ’s werelds belangrijkste sportcompetitie: de Belgische Jupiler Pro League. Dat heeft veel te maken met het ingewikkelde play-offsysteem aldaar. We stellen de cast van 2021-22 aan u voor – eerst de clubs en dan de blikvangers, in deel twee noemen we een elftal spelers om goed op te letten. meer »


Samenvatting PSV - Galatasaray (5-1)

Gisteren om 9:34  Mede door de grabbelende doelman Fernando Muslera heeft PSV de heenwedstrijd tegen Galatasaray woensdag zeer ruim gewonnen. Na de 5-1 in Eindhoven is het al voorzichtig uitkijken naar het treffen met Celtic of Midtjylland in de volgende ronde. Dit zijn de beelden! meer »


Samenvatting: Bekijk hier alle doelpunten van de Oranje Leeuwinnen tegen Zambia (10-3)

21 juli 2021 16:47  Het eerste duel van de Oranje Leeuwinnen gaat op meerdere fronten de boeken in. In een slachtpartij werd Zambia verslagen met 10-3. Hiermee gaat Oranje de boeken in als het elftal met de meeste doelpunten tijdens een duel op de Olympische Spelen, terwijl het duel an sich ook de boeken in gaat als meest doelpuntrijke duel op de Spelen ooit.  Bekijk hieronder alle doelpunten uit het duel. meer »


De erfenis in het hart van de Azzurri-defensie: wie vult het gat op dat Chiellini en Bonucci zullen achterlaten?

21 juli 2021 16:00  Weinig duo’s in het voetbal lijken zo onafscheidelijk als Leonardo Bonucci en Giorgio Chiellini. Toch is het aannemelijk dat er na dit jaar wellicht een eind aan het iconische partnerschap. De kersverse Europese kampioenen speelden 326 duels samen in de shirts van Juventus en Italië, maar nadat Chiellini zonder club zit sinds het aflopen van zijn Juventus-contract (en de gesprekken tussenbeide vooralsnog uitblijven) lijkt aan de bijzondere samenwerking een eind te komen. Bovendien is het tweetal met hun 34 en 36 jaar al redelijk op leeftijd, waardoor twijfelachtig is of überhaupt nog een van hen bij een volgend eindtoernooi present zal zijn. Wat wel duidelijk is, is dat bij een eventueel afscheid een behoorlijk gat zal ontstaan in de Juve- en Italië-defensie. In dit overzicht de potentiële opvolgers van het iconische duo. meer »


Voetbal op de Olympische Spelen: dit zijn de deelnemers uit Groep D

21 juli 2021 10:00  Met het oog op het voetbaltoernooi van de Olympische Spelen dat morgen begint zoomt ELF Voetbal in op de selecties van de deelnemers. Vandaag Groep D, waarin in ieder geval twee kanshebbers voor de eindstrijd zitten. Brazilië en Duitsland zullen strijden voor groepswinst, maar wellicht lukt het Ivoorkust of Saoedi-Arabië om de tweede plek weg te kapen. meer »


Meer nieuws