Werkploeg bedankt!

11 augustus 21:30  In de zomervakantie is er weer veel werk verricht door de werkploeg, het heren toilet is helemaal vernieuwt. Dit is door een aannemer gedaan maar het sloopwerk is door vader en zoon van Kooten Pieterman en Ton. Verder is het terras helemaal opgeknapt. Het meubilair is opgeknapt, de kantine en keuken zijn weer helemaal schoongemaakt en er is een speeltuin bij gekomen voor de kinderen. Het Bestuur bedankt de mensen die daar aan mee hebben gewerkt.


Betaling contributie

11 augustus 21:30  Wist je dat een automatische incasso voor het betalen van je contributie mogelijk is? Dit heeft voordelen voor de club en voor jezelf, de contributie is op tijd binnen, je hoeft er zelf niet aan te denken en de mensen die hier mee bezig zijn hebben minder werk. Als je nog geen machtiging hebt afgegeven kun je dit inregelen bij het bestuur. Ook kun je je contributie met de Dordtpas voldoen.


Indeling en speeltijden van Zaterdag 1

11 augustus 21:00  Zie hier de indeling van de Zaterdag 1.meer »


Trainingen

22 augustus 19:00  Bekijk hier de trainingstijden. meer »


Vanaf nu mogelijkheid om te pinnen

3 september 18:45  Vanaf nu is het mogelijk om te pinnen in de kantine. Contant betalen blijft ook gewoon mogelijk.


Wil je een wijziging doorgeven?

24 juni 18:30  Wil je een adreswijziging doorgeven, je rekeningnummer wijzigen, e-mailadres, telefoonnummer of iets anders dan kun je dit mailen naar: secretaris@vvssw.nl.


Vragen over contributie?

24 juni 18:15  Heb je vragen over de contributie, wil je je betaalwijze wijzigen, een machtiging aanvragen of opzeggen? Dan kun je mailen naar; sswcontributie@vvssw.nl


Wedstrijdsecretaris / overschrijven / lid worden

17 mei 14:00  Jan Hoogerwaard is bereikbaar op telefoonnummer 0621860040.


Foto's van wedstrijden of elftallen? Stuur ze in!

23 april 12:45  Heb je foto's gemaakt tijdens een wedstrijd of training dan kun je ze op de site plaatsen. Bij je team kun je de foto's upload en. Lukt je dat niet mail ze dan even naar info@vvssw.nl onder vermelding van je team.


Sponsor worden?

14 december 9:45  Onze club is één van de oudste en gezelligste verenigingen in Dordrecht en omstreken, waar prestaties en gezelligheid al een eeuw samengaan. Opgericht in 1919 bestaat v.v. S.S.W. dus al meer dan 100 jaar! Door sponsoring kan de vereniging blijven bestaan en kunnen diverse activiteiten voor de senioren en junioren gefinancierd worden. Door bijvoorbeeld te adverteren op de website wordt uw bedrijf ruim 500 keer per week gezien! Ook langs de lijn wordt uw reclamebord door de wekelijks vele supporters gezien. Heeft u interesse in een van de vele mogelijkheden? Mail naar info@vvssw.nl meer »


Ga naar archief